Ravistaja

Asiaa asumisen iloista ja suruista, luutuneista käytännöistä ja uusista tuulista

Blogista

Ravistaja on Aspan blogi, jossa tuodaan esiin näkökulmia itsenäiseen elämään, arkeen ja asumiseen.

Kirjoittajat ovat aspalaisia, kokemustoimijoita tai näistä teemoista kiinnostuneita ihmisiä, joilla on sanottavaa.

13 thoughts on “Blogista

 1. On todella kiva asia kun on kesä alkanut. Nyt on lämpötila ulkona + 20 astetta todella upea. Onneksi korallissa on porukka aivan terve yes. On todella upeaa kun meillä on nyt kesä eikös vain. Kohta meillä on edessä Juhannus pitää toivoa että tulee oikein kuuma ilma.
  Se voisi olla vaikka noin + 28 – 30 astetta se olisi todella mahtava keli eiköstä niin. Ja voisi vielä olla todella tyyni keli yes. Kohta alkaa sataa vettä on niin synkkä keli. No on se hyvää koska keli on ollut niin kuivaa että näin.

 2. Kohta on joulu todella mahtavaa ja saa syödä kinkkua niin paljon kun vain jaksaa. Pitää toivota kaikille iloista ja hauska joulua lähellä ja kaukaa. Tässä alkaa vuosi 2018 olla loppu suoralla. Tämä vuosi meni todella vauhdilla voi hurja.
  Meillä täällä Vuosaaressa alkaa olla joulu hommat loppu suoralla. Kauppa reissu ja kinkun paisto ja sitten se on siinä.
  Minusta on tullut oikein yö kyöpeli johtuu siitä että minulla on kipuja todella paljon. Siksi en saa unta yhtään kun kipu on päällä.
  Onneksi sitä voi nukkua aina kun on tunne että pitää nukkua. On se niin väärin että on niin kovia kipuja päällä.
  Onneksi voi tehdä asioita yöllä että unohdan kivut. Onneksi minulla on kissa joka pitää minulle seuraa kovasti. Ei kun Rock eikös vain.
  Vuosaaren koralli alkaa siis olla joulu valmis mahtavaa. Meille tulee varmasti upea joulu. Ja toivotaan että tulee myös muille eikös niin.
  Meillä on ollut upea vuosi siksi pitää sanoa että Rock & Roll soimaa ja ei kun menoksi jees.

 3. Nyt pitää sanoa että tuntuu että me olla henkilökunta varten. Meille sanotaan mitä me saadaan tehdä. Nyt alkaa tuntua pahalta voi harmi. Välillä ahdista kovasti kun joku tulee sanoo miten saan asua. Nyt en tiedä mitä enää voi tehdä.
  Kun mennään kauppa niin aletaan sanoa mitä osta. Tuntuu että kohta alkaa taas sairaala kierre kun alkaa ahdista.
  Nyt joudun valvo kun mietin asioita kovasti. Korallista on tullut todella tyly paikka. Täällä on vaan kaikilla kova kiire jos pyytää jotain.
  Siivous on välillä mitä sattuu pitää äkkiä päästä polta tupakka. Ihmisillä ei enää ole empatiaa on vain kova kiire.
  On toisia hyviä työntekijöitä jolla on aika jutella asioista. Kun pyytää jotain pientä asia niin ei onnistu vedotaan että on niin kiire.
  Pitää sanoa että olen murheellinen

 4. HYVÄÄ KESÄ KAIKKI ASPA LAISET LÄHELTÄ JA KAUKAA. Kovin on hiljaista eikö täällä käy kuka kylässä ???
  Nyt on 22.05.2018 Vuosaari ja tässä yksi kaveri korallista. Joka osaa nyt nauttia kun on kesä tullut meille mahtavaa.
  Hienoa katsoa ikkunasta ulos kun kaikki alkaa olla kukassa Rock.
  Sama kaiku on askelten kyllä se siitä lähtee eikö vain. No kohta se on jo juhannus se tietä että Rock.
  Eipä tässä nyt mitä kumma paitsi tuo TAXI mitä se tulee olemaan ??
  Ei mitä tieto mikä on se oikea tarina ?? Huhuja on kovasti nyt tiellä voi räkä.
  Kohta tämä asia on jo edessä ??? Kuka kertoo siitä meille ??
  Mutta nyt ei kun Rock ja menoksi eikö niin.

 5. Hyvää huomenta terveiset täältä Vuosaaresta ei yhtä enää lunta. Maa on täysin paljas voi että. Mutta tuuli osaa on sika kova vielä. Tässä Vuosaari lämpötila noin + 4 ja vesi sadetta aika kovasti. Vähän on hankea jäljellä tuossa tien vieressä.
  Nyt voisi se aurinko tulla esille eikö vain. Ja lämpötila voisi nousta ylös päin eikö vain ?? Voisi kevät jo vaikka alkaa tästä täysillä jes.
  Mutta kohta alkaa viikon loppu eikö vain kyllä se näin on mahtavaa. Minulla alkaa Fysioterapia mahtavaa, Ja maanantai pääsen uimaan täysillä jes. Tässä pitää nyt alkaa katsoa Aamu Tv ohjelmaa myös Aamu Uutiset ja sää tilan näin aamuksi.

 6. Hyvää ilta ja terveiset täältä malmilta olen sisällä koska tuli kova tauti päälle. Noin 2 viikkoa piti olla sisällä. Vaikka menin selkä kivun takia sisälle. Harmittaa kun tuli taas tämä pissa tauti. Näitä on nyt ollut jo liian paljon.
  Se olo todella pitkään päällä vasta verikoe kertoi että häikkä on. Sitten Sairaalan sisälle ja heti tippa kiinni. Ja kohta kova kuume päälle.
  Hyvin malmilla on hoidettu minua porukka on todella kiva. Tässä taas näki millaista on vanhusten hoito.
  Täällä porukka on vain sängyssä toiset nukkuu täysillä koko ajan. Niin kovia pillereitä että uni maita todella hyvin.
  Meidän huoneessa on nyt 93 vuotias mies. Hänessä on virtaa todella paljon voi että.
  Selkä on aivan hajalla Töölössä pitää olla 2/11.2017 Klo 09:00 kuvaus ja Lääkäri on 09:30 sitten saan tietä missä mennään nyt.
  Tulee varmasti pitkä operaatio ja kuntoutus kestä todella kauan voi räkä.
  Nyt on 7/10.2017 Malmin Sairaala osasto 13 ja klo 0n 18:09. Kohta tulee ilta pala ja sitten taju vain pois.
  Nyt joudun pyytää kipu pillerin. Koska selässä alkoi taas tehdä kipeä kovasti. Pitää toivoa että saa siitä apua.
  Palvelu pelaa todella hyvin. Yötä vasten sitten toinen kipu pilleri. Sitten menee yö todella hyvin mahtavaa. jokainen kivuton heti on mahtava. Kyllä se on ihanaa kun Suomessa saa apua. Aina voi sattua vaikka mitä.
  Aspa antaa asuntoja kun on liikunta vamma tai jokin muu syy. Koralli on mahtava paikka voi että. Siellä on huippu porukka töissä. Että tämmöistä tässä nyt.

 7. Kohta on edessä yö ja pitää mennä sängyn pohjalle vähän huilaa. Huomenna on rankka päivä edessä. Suolen tähystys joka ei sitten ole mikä kiva juttu. Nyt ulkona tulee vettä mutta se tekee nyt hyvää. Koska huomenna on lämmin päivä edessä.
  Minulla on aika klo 11:00 Jorvin Sairaala sillä sitten menee pari tuntia kivasti ei voi mitä.
  Elämässä pitää vain mennä eteenpäin eikä pysähtyä paikalle. Oli tilanne mikä sitten oli. Yhdessä voidaan tehdä paljon hyvää voi että.
  Vaikka se että saa toisen hyvälle päälle silloin tulee myös itselle hyvä olo. Uskon että meille tulee todella huippu hyvää kesä eikö vain.
  Minun Nelli kissa on todella huippu kaveri se puhuu minulle aika paljon asioita. Ja aamulla sitten tulee herättää minut.
  Eipä tässä nyt muuta kuin hyvää iltaa kaikille lähellä ja kaukaa. Aspa on todella hyvä paikka asua se on varma asia.
  Vaikka ei kaikki menee niin kuin pitää välillä. Siksi pitää luovia kovasti asioiden kanssa.
  Tässä tämmöistä asia nyt. Nyt Vuosaari sanoo hyvää yötä ja turvalista mieltä eikö niin jes. Elämä on minulla rock siitä se lähtee jes.
  Ja nyt heippa hei.

 8. Hyvää huomenta on mahtava aamu taas kerran. Tässä juon oikein hyvää aamu kahvia. Kissa meni sauna nukkumaan kun sai aamu palaa. Ulkona on nyt – 1 täällä Vuosaaressa taita tulla 0 keli. Aamu lähti kivasti käyntiin kun saa hyvää aamu kahvia.
  Kohta lähden päivätoiminta jossa tehdä taas kivoja asioita. Klo 15:20 olla kotona ja sitten pitää seistä noin tunti. Sitten katsoa kun tulee jääkiekkoa. Voi että olo osaa olla nyt hyvä. Väillä harmitta kun on noita hermovaurio kipuja todella paljon. Mutta silti eteenpäin täysillä. No kohta sitten on jo joulu voi apua. Aika on mennyt kovalla vauhdilla eteenpäin.
  Meillä täällä Vuosaaressa on todella hyvä olla. Koralli on paras paikka ikinä. Meillä on todella hyvä henkilökunta jes.
  On ihana tehdä asioita yhdessä siitä tulee todella hyvä mieli. Nyt on sitten vesi keli edessä päin näin sää ihmiset kertoi meille. Lumi lähtee pois jää tulee tilalle. Kohta ei pääse tuolilla eteenpäin kun alkaa sohjo keli. No onneksi olla menossa kesään päin mahtavaa.
  Aika hurjaa vauhtia Vuosaari kasva tulee taas paljon uusia ihmisiä meille Vuosaareen mahtavaa.
  Klo on kohta 06:00 alkaa aamu tv ja tulee Uutiset ja sää tila meille. Tiedetä missä taas mennään. Maailmalla nyt kuohuu aika lailla juuri nyt voi harmin paikka. Sodat jatkuu vain täysillä aika hurjaa. Mutta nyt pitää sanoa että oikein hyvää tätä päivää kaikille missä nyt sit olla.

 9. Hyvää huomenta kanssa kulkijat on taas mahtava aamu ka kohta kahvi tippumaan ja sitten kohta pihalle. Taxi tulee 11:30 ja sitten Itä keskus Fysioterapia. Ulkona on pimetä ja lämpötila noin + 2 Vuosaaressa. Tässä taas aamu virkku on hereillä. Myös minun kaveri kissa on myös hereillä söi aamu palaa kovasti. Itsellä olo on nyt todella hyvää ja voin nauttia elämästä kovasti.
  Vuosaaressa on nyt todella pimetä kun klo on 03:56 ja kohta alkaa sitten aamu tv. Tulee Uutiset ja se meidän sää tila nyt.
  Ja näin se päivä alkaa meillä. Selkä on ollut kipeä kovasti siellä on varmasti hermopinne. Onneksi kohta saa hieronta se tekee sika hyvää. Elämä on mahtavaa kun osaa vain nauttia olosta joka nyt on.
  Taistelu on välillä todella kova. Ja tuntuu että tulee mutkia liian paljon omalle kohdalle. Mutta kyllä se siitä sitten taas lähtee eteenpäin hyvällä mielellä. En tahdo surra koska siitä ei ole hyötyä yhtä.
  Jokainen päivä on uusi seikkailu tässä arjessa. Pitää vain osata ottaa ne hyvät jyvät sieltä.
  Minä nautin paljon siitä että saa uusia ystäviä ja ihmissuhteita. Parasta on kun omat lapset syntyi voi sitä iloa.
  Ja nyt lapset elää omilla kuka missä sitten on. Mitä olen kuullut että heillä menee hyvin ja ovat terveitä mahtavaa. Nuorimmainen on koulussa siitä tulee eläinten hoitaja mahtavaa. Nyt nautin heidän elämästä todella paljon että menee hyvin.
  Itsellä työelämä loppu liian aikaisin se harmitta kovasti. Koska on oppinut käsillä tekee asioita todella paljon. Merimiehen ura loppu äkkiä. Kaikki loppu vuonna 2001 silloin vammauduin minulle tuli selkäydinvamma. Mutta elämä jatkuu silti nyt vain toisen lailla. Nyt mennään eteenpäin pyörätuolin kanssa. Nyt seuraan kovasti mitä maailmalla tapahtuu. Ja myös miten Suomi nousee pikku hiljaa ylös päin. Suomi on sisukas kansa joka tekee kovasti töitä että pärjää tässä mukana.
  Että tämmöistä tänä aamuna. Ja nyt kahvi tippumaa ja sitten juomaa hyvää aamu kahvia.
  Uskon että Suomi pitää meistä heikoista hyvää huolta. Pitää osata pyytää sitä mitä meille kuuluu. Ei saa antaa periksi.
  Ja jos ei itse voi tehdä sitä niin siihen saa apua. Toista ei jätetä heikoille vaan yhdessä tehdä asian eteen jotain.
  Aspa tekee meidän eteen todella huippu hyvää työtä. Ja siitä olen Super iloinen eli kiitos heille.
  Minä kerron aina kuinka hyvä aspa on meille jokaiselle joka asuu Aspa asunnossa.
  Henkilökunta on todella ammatti taitoista ja iloista ja hauska porukka. He ovat arjen sankareita meidän eteen.
  Mutta nyt iloista ja hauska tätä päivää ei kun yhdessä eteenpäin silloin onnistuu todella hyvin.

 10. Terve tuloa sivuille Ex Merimies Elämä on Laiffia mahtavaa. Minulla elämä on Rock & Roll ei kuin soimaa ja menoksi siitä se lähtee eikö vain.

 11. Hyvää ja mahtavaa huomenta meillä on kova meno päällä. Tässä odotella jo että kohta alkaa sataa lunta. Ja sitten alkaa se pakkaskausi tämä ei ole minusta kiva. Minä jo alan odota kesä ja siltä se kohta taas on edessä mahtavaa. Iloista ja hauska tätä päivää kaikille. Vaikka alkaa pimeä ajan jakso kyllä se siitä sitten menee pikku hiljaa.

 12. No niin kohta on juhannus mahtavaa on juhlan aika. Pitää toivoa että meille iske helle aalto niin sitten on kiva olla. Kaikille oikein Super hyvää kesä ja iloista mieltä. Elämä on ihanaa kun se oikein oivalta. Jokainen päivä on ihme ja siitä pitää olla iloien. Vuosaari on kaunis paikka kesällä ja sitten meillä on mahtava uima ranta lähellä. Kesä on ihaninta aika mitä olla voi koska on lämmitä ulkona.
  Minulla on ihana kaveri ja se nimi on Mörri. Pidän kissoista todella paljon. Mörri nukkuu minun kainalossa melkein joka yön. Kohta mennään paista ja syömään hyvää ruoka Hevossalmelle. Korallin väki toivoo jokaiselle oikein hyvää ja iloista kesä. Pidetä toisista oikein hyvää huolta siitä se lähtee. Jokainen meistä on tärkeä ihminen jolla on annettavaa todella paljon. Ei surra menneistä vaan täysillä eteenpäin. Että tämmöistä juuri nyt.

 13. Mahtavaa mikä päivä on taas ollut. Koralli nautii kesästä juuri nyt. Noin 23 + astetta on nyt meillä lämmitä mahtavaa. Pitää sanoa että on mahtava saada asua korallissa jos on mahtava porukka. Olen niin tyytyväinen kuin olla voi. Tehdä paljon asioita yhdessä se on minusta todella kiva. Kaikille paljon voimia ja iloista mieltä. Aspa on minunta Rock & Roll juttu näin se pitää mennä. Ei kun yhdessä eteenpäin ja pidetä toisista oikein hyvää huolta jes.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s