Ravistaja

Asiaa asumisen iloista ja suruista, luutuneista käytännöistä ja uusista tuulista

Mikä Aspa?

Aspa-säätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka 13 vammais- ja mielenterveysjärjestöä perusti parantamaan vammaisten ihmisten ja mielenterveyskuntoutujien mahdollisuuksia asua itsenäisesti asianmukaisissa ja toimivissa, tavallisissa asunnoissa. Säätiö omistaa asuntoja ympäri maata.  Asunnot vuokrataan tarveharkinnan ja asukasvalinnoille asetettujen kriteerien mukaan. Säätiön ostamien asuntojen hankintaa valmiista asuntokannasta tukee sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuella  ja uusien asuntojen rakennuttamista rahoittaa Ara. Nämä julkiset organisaatiot asettavat kriteerit asukasvalinnoille.

Säätiö myös kehittää asumisen palvelujärjestelmää sekä valtakunnallisissa että alueellisissa projekteissa ja tuottaa tietoa palveluiden käyttäjien kokemuksista ja tarpeista.

Aspa Palvelut Oy on Aspa-säätiön kokonaan omistama yritys, joka tuottaa itsenäistä elämää edistäviä palveluita kaikille apua ja tukea tarvitseville.

Enemmän tietoa Aspan toiminnasta löydät www-sivuiltamme.

One thought on “Mikä Aspa?

  1. Aspa antoi minulle se mitä ei muut pysty antamaan. Koralli on minusta Rock & Roll paikka asua ja meillä on todella hyvä henki täällä. tehdä asioita paljon yhdessä ja se on minusta todella huippu juttu. Tiedän miltä tuntuu asua yksi eikä saa apua kuin ehkä yhden tunnin. Onneksi kaikki muuttui vuonna 2005. Ja nyt voin elää todella täysillä on turvallista. Nyt saan asua omassa kodissa niin kuin haluan ja saan apua kun tarvitsen sitä. Korallissa me tehdä paljon asioita ja suunnitella kaikkia yhdessä.
    Mutta henkilökuntaa ei enää saa vähentää yhtä. Yritetä tehdä asioita yhdessä vaikka Hallitus tekee mitä. Minä olen ollut tuolissa vuodesta 2001 keväästä asti. Minulla on selkäydinvamma koska selästä löytyi kasvain Th. 7 – 8 kohdalta kun kasvain saatiin pois niin jalat lähti myös alta. Alkoi elämässä uusi vaihe. Iski pelko miten pärjään nyt. Elämä muuttui täysin kun pääsin asumaan Korallin.
    Taloon asukkaat tuntee meidät jo hyvin ja tervehtii ja juttelee meidän kanssa todella paljon. Koralli antaa todella paljon meille ja se on todella mahtavaa. Minusta pitää katsoa eteenpäin se mikä oli eilen ei enää ole kuin historia.
    Aspa on todella minusta niin huippu juttu kuin olla voi. Henkilökunta on ammatti taitoisia ja ihania.
    Olen ylpeä Aspa lainen joka asuu todella hyvin ja turvattua elämää. Että tämmöistä tässä nyt.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s